de LeefstijlPraktijk
 
IMG_0957.JPG

Op basis van wederzijds vertrouwen en respect

Kennismakingsgesprek is gratis

Natuurlijk wil je eerst weten of mijn aanbod precies is wat jij nodig hebt. En of het "klikt". Vanzelfsprekend is het belangrijk dat het voor je veilig en vertrouwd voelt door mij gecoacht te worden. Je kan me daarvoor vrijblijvend bellen (06-48475474). Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we wat er speelt voor jou. Wat zijn je verwachtingen en wat wil je minimaal bereiken? Wanneer is voor jou de coaching geslaagd? Ook kunnen we beiden een inschatting maken of ik de juiste coach ben voor jou. 

Aanpak: Ik hou er van als ik mensen echt weer op weg kan helpen. Dat mijn coaching brengt wat er wordt verwacht. Hoe ik dat doe is door overwegend gebruik te maken van de coachmethode Oplossingsgericht coachen. Inmiddels werk ik hier al 5 jaar mee omdat het wérkt voor m'n clienten. Vaak blijken 1-5 coachsessies al een duidelijk verandering te geven. 

De individuele coach gesprekken hebben we (gedeeltelijk) wandelend in de natuur. Een individueel (wandel)coachconsult duurt ca 60-90 minuten.

Wat is oplossingsgericht coachen?
Deze coach methode begint steeds met het einddoel voor ogen. Wat wil je bereiken, waar word jij blij van? Het is daarmee een positieve, krachtige, vriendelijke methode waarmee ik je help te gaan denken in mogelijkheden en oplossingen.
Uiteindelijk heb jij zelf de beste oplossingen voor jou probleem. Ik help je die concreet te maken en stapjes en stappen te nemen naar je einddoel. Dat lúkt! Ik gebruik oplossingsgericht coachen, waar nodig, in combinatie met andere meer probleemgerichte therapieën als Rationeel Emotieve Therapie (RET) en Mindfulness en ontspannings- en ademoefeningen. Wil je beter slapen? Dan pas ik yoga nidra toe.

 


Kennismakings gesprek 30 minuten                          gratis

                                   
coachconsult  (90 minuten)                                        €   90,-

3 coachsessies (3 x 75 minuten)                                € 195,-

Gezonder Gewicht 5 coachsessies                            € 345,- 

Gezond gewicht en Conditie (10 sessies)                  € 595,-

Ont-Stress traject ( 8 coachsessies)                           € 645,-

Bedrijfstarieven per uur (ex btw)                                 € 125,-

Bedrijfstarieven voor trajecten hebben een surplus van €100,00 op genoemde traject-tarieven

Als dietist ben ik lid van de Dietisten Cooperatie Nederland (DCN) DCN KP nummer: 19100356589. Check wat je verzekeraar voor je vergoed.

Betaling: Het is mogelijk contant te betalen of het bedrag over te
maken op mijn bankrekening.

  • Het is bespreekbaar het tarief aan te passen of een betaalregeling te maken.
  • Reisafstanden boven 20 km worden voor €0.19 gedeclareerd
  • Niet nagekomen afspraken en afspraken die korter dan 24 uur van te voren worden geannuleerd, worden voor 50% in rekening gebracht.

Postbankrekeningnummer:

NL63 INGB 0003344319 (ten name van CMT Support Almere)
BTW nummer:
NL141437479B01
K.v.K ALMERE 39099083