de LeefstijlPraktijk
 
DSC_9567.jpg

Wil je een gezonder gewicht? Lekker in je vel zitten?

 •  Ben je overtuigd dat je het ánders wil, omdat je je béter en fitter wil voelen? 
 • Je bent er achter gekomen dat de veelbelovende (dure) zakjes/shakes, afslankstudio's, goeroe-dieten etc je op korte termijn wel effect op leverden, maar op de lange termijn niet vol te houden zijn.
 • Hoe vaak werd je teleurgesteld dat er ook nog bonus kilo's en -centimeters bij kwamen die je met veel moeite (en geld) was kwijtgeraakt.

Dat je daar moedeloos van wordt en misschien wel boos is begrijpelijk.

Laat mij je helpen als je met je gewicht aan de slag wil gaan en je daarbij eerlijke support wil hebben. Vanuit mijn achtergrond als diëtist en leefstijlcoach geloof in éérlijke voedingsbegeleiding en leefstijl die duurzaam is. Ik ontwikkelde een aanpak die echt helpt je eetgewoonte en leefstijl te veranderen en goed voelt. En zo je gewicht gezonder te krijgen. Samen maken we het begin en ik begeleid je op dat pad. Daar sta ik voor en ga ik voor.

Re-set schema als 1e stap om gewichtsverlies op te starten: We beginnen met gedurende 2-max 4 weken je huidige manier van eten te 're-setten' en gewichtsverlies op te starten met mijn Re-set schema. (met gewóne voeding en nee, géén dure zakjes of shakes). 

Vervolgens gaan we naar een eerlijke, gezonde voeding waar jij je vitaal en goed bij blijft voelen én je gewicht in balans helpt houden. Een actieve leefstijl met buiten zijn helpt je energieker te voelen. 

Gelijktijdig gaan we na wáárdoor je zwaarder bent geworden en wanneer dat is ontstaan. Door de oorzaak te kennen kan er een plan worden gemaakt wat wél duurzaam werkt. Het brengt je terug naar de kern. Van daaruit gaan we een eet-en leefstijl inpassen waar je je goed bij voelt! Puur, eerlijk en No-nonsens.  

 Wat je van jouw kant verder nodig hebt is dat je: 

 • Open staat voor veranderingen in je voeding en leefstijl. 
 • Creatief wil meedenken in mogelijkheden.
 • Gaat voor het lange termijn resultaat
 • Het je zelf gunt om tijd en aandacht aan jezelf te geven, je bent het waard! 

 In het totale traject van 5 stappen krijg je:

 • 5x  (voedings)coachsessie van 1 uur
 • je persoonlijke Re-set voedingsplan voor 2-4 weken
 • je eigen passende voedingspatroon dat voor altijd vol te houden is
 • Je beweegplan om zelf in 5 weken je conditie op te bouwen en mee door te gaan
 • mijn persoonlijke tips die mij zelf helpen moeiteloos op gewicht te blijven
 • Tussen de consulten de mogelijkheid om met skype, telefonisch of per whats-app feedback te krijgen

Effect op  bv je gewicht: Dat is je eigen keuze, want jíj moet het doen. Wel kan ik uit ervaring met anderen zeggen dat als je vastbesloten op pad gaat om je eet- en leefstijl te veranderen je je binnen een maand energieker en gezonder zult voelen. In 3-6 maanden kun je 5- 20kg lichter en conditioneel aanmerkelijk fitter zijn. En die vitaliteit voel je en straal je uit. 

Behalve de 1e afspraak, waarin we je voeding bespreken, doen we de coachsessies wandelend. Daarmee ben je lekker in beweging en krijg je meteen vitamine N(atuur).

De investering voor dit maatwerk traject is €345,- . Let op on-line (via skype) betaal je voor dit hele traject slechts € 265,-.

Je kan ook alleen gebruik maken van mijn Re-set schema (on-line). Kosten voor 2 weken bedragen € 75,-

Bel me vrijblijvend voor meer informatie of aanmelding: 064847547

Woon je wat verder weg dat kan de coaching via skype worden gedaan.

 IK MELD ME AAN

 

 

 

LEEFSTIJL TEKST ONDER.png

BLCN logo.jpg

0pgenomen in het kwaliteitsregister leefstijlcoaches van Kabiz en lid van BLCN