de LeefstijlPraktijk
 
20110904_1392.jpg

“Fitheid en vitaliteit" zijn een topic geworden. Ook voor bedrijven

Want fitheid en vitaliteit staan voor succes en blaken van gezonde energie. Zowel op persoonlijk- als op werkniveau wordt het nagestreefd.

Steeds meer CEO's zijn doordrongen van het belang van fitte werknemers en hun eigen fitheid. Het zorgt immers voor continuiteit, een betere werksfeer en minder ziekteverzuim. 

De leefstijlpraktijk kan vanuit 15 jaar expertise meehelpen aan de fitheid van uw werknemers. En dat van uzelf. Want als CEO met een drukke agenda en veel verantwoordelijkheden wilt u zelf toch ook een goed voorbeeld geven en energiek zijn.

De leefstijlpraktijk kan binnen uw bedrijf met 3 basic prioriteiten aan de slag gaan:

  • Voeding op basis van de Blue Zones Methode

Je bent wat je eet. Binnen uw bedrijf kunt u zorgen dat werknemers gezonde voeding gedurende de dag kunnen eten. Denk hierbij aan het aanbod in het bedrijfsrestaurant. Als uitgangspunt ga ik uit van levensmiddelen die passen in de Blue Zones Methode. Dat betekent dat er dagelijks mooi gevarieerd aanbod van verse salades met groenten, peulvruchten, noten, volkoren broodjes, fruit. Duurzaam en biologisch met respect voor de natuur, dat eet zo veel lekkerder.

De leefstijlpraktijk maakt een plan voor lekkere en gezonde voeding in uw bedrijfsrestaurant.

  • Beweging en conditie

Zitten is het nieuwe roken. Hoe brengt u de gemiddelde conditie in uw bedrijf omhoog?

De leefstijlpraktijk brengt mensen in beweging, met plezier. Met een algemeen plan voor het bedrijf dat ook bijdraagt aan saamhorigheid. Maar ook met maatwerk voor de individuele werknemer of als bedrijfschallenge voor bv een goed doel (Tour for life)

  • Slaap en ontspanning

Om geconcertreerd, creatief en efficient te kunnen werken is een uitgeruste geest nodig. Lukt het om voldoende nachtrust te krijgen? Hoe ga je om met piekergedachten? En hoe is de slaaphygiene? Graag vertel ik hier meer over en hoe bv het doen van 20-30 minuten yoga nidra je geestelijk en fysiek weer fris en helder kan krijgen. Als een soort van power-nap.

Wat kenmerkt een succesvol bedrijf nog meer? Daar heerst een aangename werksfeer. Er is een gevoel van veiligheid en ruimte voor ontspanning.Een werksfeer waarin, naast voldoende prikkels voor werkprestatie, ook ruimte is voor een grapje en ontspanning. Dit draagt bij aan de mentale fitheid van je werknemers en helpt burn-out en bore-out voorkomen.

Ziet u ook het belang om te investeren in de gezondheid van uw werknemer, uzelf én daarmee in het bedrijf waar u trots op bent? Laat mij daarin uw partner zijn.

Samen bespreken we waar in uw bedrijf het beste mee kunnen starten. Ik maak een plan en een offerte voor de opdracht.

Ja, ik wil een gratis offerte

 

LEEFSTIJL TEKST ONDER.png

BLCN logo.jpg

0pgenomen in het kwaliteitsregister leefstijlcoaches van Kabiz en lid van BLCN